REKLAMNA GRAFIKA

Vizualno komuniciranje je zelo pomemben del komuniciranja vsakega uspešnega podjetja. Vsak prazen prostor pa je možno izkoristiti za dobro reklamo.
Za vas lahko izdelamo reklamne table, svetlobne table, označevalne table, transparenti, zastave, panoji, plakati, sejemska grafika, jumbo plakati... vse to in še več vam ponujamo v našem podjetju..

Za vas izdelamo grafično podobo, ki ste si jo zamislili, lahko pa idejo prepustite tudi nam.

IZLOŽBENA GRAFIKA

Izložbena okna naj predstavijo vas in vaše podjetje. Z lepljenjem različnih folij poskrbimo za estetski videz izložbenih oken (trgovin, pisarn, lokalov, trgovskih centrov…).
Za okna, izložbe in druge steklene površine uporabljamo različne vrste folij, ki dajejo različne vizualne efekte. Stekleno površino lahko polepimo s polno grafiko, fotografijami, reklamnimi napisi, posamičnimi elementi, dekorativnimi folijami…

Za vas lahko izdelamo vse vrste grafičnih aplikacij za zunanjo in notranjo uporabo.
Še posebej je zanimiva folija, ki se z zunanje strani vidi kot grafika, z notranje pa se normalno vidi skozi stekleno površino – tako imenovana One Way-Vision folija, ki je posebej primerna za izložbe, pisarne v pritličju, steklene površine na vozilih…

DEKORATIVNE FOLIJE

Dekorativne folije
 so različnih vzorcev in barv poleg tega, da polepšajo steklo in prostor, prispevajo tudi k občutku zasebnosti in intimnemu vzdušju v prostoru, saj ga lahko delno ali povsem zakrijejo.

Prepuščajo zunanjo svetlobo, vendar ščitijo pred slepečo svetlobo in neželjenimi pogledi. Z uporabo te folije izboljšate kvaliteto svetlobe in povečate mero zasebnosti v prostoru. Med folijami najdete tako transparentne folije, tonirane folije različnih barv kot mlečne polne in vzorčaste folije.