POSLIKAVA VOZIL

Grafično opremimo vse vrste vozil in plovil. Avto, kombi, avtobus, tovornjak, motor, čoln, ladjo, letalo… Naše ideje ne poznajo meja. S svojimi izkušnjami vam bomo lahko svetovali in pomagali najti najboljšo rešitev.

Glede na vaše želje in potrebe, vam vozilo opremimo z logotipi, fotografijami, car tattoo-ji, izdelamo razne dekoracije, športne designe, reklamne napise ter razno avtografiko za podjetja in posameznike.

Ko izrazite željo, kaj bi radi imeli na vozilu, bomo vaš avto poslikali in ga grafično obdelali glede na vaše želje in naše predloge. Tako boste že pred samim lepljenjem folije na vozilo vedeli, kakšen bo končni izgled vašega vozila.

Za polepljenje steklenih površin uporabljamo Vision folijo, ki onemogoča pogled v notranjost vozila z zunanje strani, pri tem pa ohranja vidno prepustnost z notranje strani (One Way Vision folija).

Za vse, ki uporabljate svoje vozilo tako za poslovno kot tudi za osebno rabo, lahko izdelamo magnetne nalepke, ki jih lahko poljubno odstranjujete in prestavljate na svojem vozilu.

Tudi kamionske cerade vam lahko opremimo z napisi in grafiko ali pa vam preprosto zamenjamo stare in dotrajane napise in grafike z novimi.