CAR WRAPPING

Ste se naveličali stare barve vozila? S popolno ali delno polepitvijo si lahko zamislimo popolnoma novo vozilo. Mi vam ga oblečemo v novo barvo po vaših željah. Z izbiro folije, ki jo nalepimo neposredno preko prvotne barve vozila, bomo v zelo kratkem času (1 – 3 dni) vozilo spremenili v zavidanje vrednega jeklenega konjička, ki bo odražal styling lastnika.

Obleči je možno tudi le detajle vozila (notranja konzola, zunanja ogledala, razni notranji deli v vozilu, alu platišča …).

Taka zamenjava barve hkrati seveda omogoča, v primeru odstranitve folije, vzpostavitev prvotnega stanja brez stroškov, brez ostankov lepila.

wrapping avto tudi ščiti pred praskami, bledenjem barve, peskom in kemikalijami, ki so pozimi na cestah, ter še veliko drugimi negativnimi vplivi iz okolja.

Dodatna teža je pri foliji zanemarljiva, zato je idealena tudi za motorje.

Zelo pestra izbira različnih odtenkov barv, ki zadovoljijo še tako zahtevne stranke. Na voljo so vam raznovrstne imitacije karbona, kroma, metalnih folij, prelivnih in perla folij, sijaj in mat folij… skratka skoraj vse kar ste si zamislili.

Seveda pa je možno avto, kombi, avtobus, tovornjak… popolnoma preobleči v eno samo reklamo. Izdelamo vam grafični predogled reklame glede na vaše želje ter vam vozilo v celoti oblečemo v folijo kot ste si zamislili.